Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

АВТОСЕРВИЗ

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 77,000 Публикувана на: 10.12.2018 Сектор: Мото техника Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1305 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам бизнес Автосервиз, на много възлово място на Главна Улица в София, широк център в близост до Сточна Гара. Автосервизът работи като такъв от близо 15 години има постоянни клиенти. Състои се от 2 помещения.Основно около 150 м2. Три двуколонни подемника, колички с инструменти, голям италиански компресор, преса 20 тона, агрегати, голям набор от инструменти за ремонт и зацепване на двигатели, крикове за скоростни кутии повдигачи, кран жираф за двигатели. рафтове за продажба на масла и добавки, складово помещение с тоалетна, офисна част, полуетаж за съхранение на гуми. Гумо-демонтажна машина, баланс машина, две автоматични машини за проверка и обслужване на климатици, машина за пълнене на спирачна течност и на скоростни кутии.
Допълнително помещение около 35 м2 за реглаж на преден и заден мост с четириколонен подемник и стенд 3D Vector. Част от оборудването влиза в цената на бизнеса, без 2 двуколонни и четириколонния подемник. Без прехвърляне на фирмата само продажба на търговската марка при желание на клиента. Има около 6-7 парко-места пред помещенията. Наем на помещенията е съответно 2800 лв с ДДС и 1200 лв с ДДС. Договор за 3-5 години. Възвръщаемост на инвестицията до 1 година.

Допълнителна информация

Брой служители: 4 Година на основаване: 10.12.2015