GPS проследяването на автомобили драстично ще намали разходите на бизнеса

16.03.2017г.
GPS проследяването на автомобили драстично ще намали разходите на бизнеса

Ако имате бизнес, който изисква ползването на служебни автомобили от служителите, със сигурност сте наясно какви рискове крие тази практика. Много български фирми са пострадали от кражби на гориво, направени от служителите.

През последните години GPS проследяването на автомобили се превърна в един от най-предпочитаните методи за оказване на контрол над служебни и лични превозни средства. Тази услга дава възможност на потребителя да следи в реално време движението на автомобила. Освен тази информация можете да разберете какво е нивото на горивото, както и къде и колко често се зарежда колата.

На първо място това дава абсолютно реална оценка на разходите Ви. GPS проследяването е идеален начин да установите дали Ваште служители спазват правилата, дали не злоупотребяват и дали вършат своята работа съвестно.
GPS проследяването на автомобили от „ИПС 7” ЕООД дава възможност и за аварийно изключване на двигателя на автомобила ако бъде установен някакъв проблем. Тази услуга предлага и запис на видео и звук, което може да бъде прегледано за нередности по всяко време. 

Коорпоративните клиенти често се оплакват и от чести пътни инциденти, причинени от фирмени автомобили. GPS проследяването дава възможност да зададе максимална скорост на движение. Ако тя бъде превишена веднага ще получите известие. По този начин ще ограничите, както пътните инциденти, така и глобите за превишена скорост, които всъщност плаща фирмата. Така ще намалите разходите на бизнеса. 

За да се избегнат евентуални закъснения на служителите, можете да следите в реално време маршрута, по който минава автомобила. Това от своя страна ще Ви позволи да организирате по добре графика на служителите. 

Монтирането на паник бутон също е превантивна услуга. Тя е изключително подходяща за автомобили, превозващи скъп товар или парични средства. Натискането му изпраща сигнали към специализиран екип, чиято намеса може да предотврати обир или злоупотреба. 

Коментари: 0

Коментари