КТБ АД НАГРАДИ С „ГОЛЯМ ЧЕК“ ЕВРОПЕЙСКИЯ МЕДАЛИСТ ПО ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ ИВАН МАРКОВ

24.04.2014г.
КТБ АД НАГРАДИ С „ГОЛЯМ ЧЕК“ ЕВРОПЕЙСКИЯ МЕДАЛИСТ ПО ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ ИВАН МАРКОВ

На пресконференция днес изпълнителният директор на Корпоративна търговска банка АД Илиан Зафиров връчи поредният „Голям чек" на европейския шампион по вдигане на тежести Иван Марков. Вторият чек от тази дисциплина, заслужен от Ивайло Филев, ще бъде връчен през следващия месец, тъй като спортистът беше възпрепятстван да участва в събитието. Паричната стойност на всяка една от премиите за  европейските шампиони от Тел Авив е в размер на 10 000 лв.

„Радвам се, че тази година зачестиха поводите за такива събития и че успехите във вдигането на тежести се възраждат. Надявам се стимулите от банката допълнително да спомогнат за това. След европейската титла пожелавам покоряване на по-високи върхове!", каза изпълнителният директор на Корпоративна търговска банка АД Илиан Зафиров.  

Иван Марков изказа специални благодарности на банката, като отбеляза, че независимо от нелеките времена за държавата ни, КТБ АД успява да подкрепя и награждава спортните символи на България. „Наистина това допринася и е допълнителен стимул за големите ни постижения", каза шампионът от Тел Авив.

С днешния 36-ти „Голям чек" общата сума, която Корпоративна търговска банка АД е раздала под формата на премии в инициативата, възлиза на 580 000 лв.

 

 

Коментари: 0

Коментари