КТБ АД НАГРАДИ С „ГОЛЯМ ЧЕК“ ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕДАЛИСТИ ПО БОРБА

24.04.2014г.
КТБ АД НАГРАДИ С „ГОЛЯМ ЧЕК“ ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕДАЛИСТИ ПО БОРБА

На специална пресконференция изпълнителният директор на Корпоративна търговска банка АД Илиан Зафиров връчи поредните награди в рамките на инициативата „Голям чек" на европейските шампиони по борба Станка Златева и Александър Костадинов. Паричната стойност на всяка една от премиите за  европейските шампиони от Вантаа, Финландия е в размер на 10 000 лв. Това е първият завоюван чек за Александър Костадинов, докато при Станка Златева те вече наброяват 10.

„Поздравявам Станка Златева, тя е нашето златно момиче, защото е най-награждаваният от нас български спортист. Пожелавам на Александър Костадинов поне още толкова постижения, колкото са нейните. Надявам се след две години да премираме тях и други български спортисти с чекове за олимпийско злато", каза изпълнителният директор на Корпоративна търговска банка АД Илиан Зафиров.  

От своя страна и двамата спортисти благодариха специално на банката и отбелязаха, че подобни инициативи допринасят за мотивацията на спортистите. „Благодаря на КТБ АД, че винаги стои зад нас и ни подкрепя", каза Станка Златева.

Инициативата на Корпоративна търговска банка АД „Голям чек" стартира през 2007 г. Оттогава КТБ АД е раздала премии под формата на чекове за българските шампиони на обща стойност 570 000 лева. Днешните награди бяха 34-та и 35-та поред. Освен чрез „Голям чек", финансовата институция подпомага развитието на спорта в България, като подкрепя дългосрочно редица други проекти и инициативи.

КТБ АД е основен партньор и спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ), на Асоциацията на балканските атлетически федерации (АБАФ), на Българската федерация по тенис и на Българската спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи.

 

 

Коментари: 0

Коментари