Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Кафе - закусвалня в държавен административен център

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Кафе - закусвалня в държавен административен център KPD.BG - Кафе - закусвалня в държавен административен център KPD.BG - Кафе - закусвалня в държавен административен център KPD.BG - Кафе - закусвалня в държавен административен център KPD.BG - Кафе - закусвалня в държавен административен център KPD.BG - Кафе - закусвалня в държавен административен център KPD.BG - Кафе - закусвалня в държавен административен център KPD.BG - Кафе - закусвалня в държавен административен център

Информация за контакти:

Цена: 45,000 Публикувана на: 07.05.2019 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1489 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам кафене - закусвалня за обслужване на държавна администрация. Заведението е отворено от близо година, като успяхме да го наложим сред служителите на сградата. Единствено е на територията. Модерно и ново оборудване, както е видно от снимките. Пригодено е за готвене с конвектомат и аспирация, правена преди 6 месеца, и категоризация от агенция по храните. Обучен персонал, работещи от откриването на заведението. Кафенето разполага с 50 седящи места вътре на ниски маси или високи сепарета с щъркели. Има възможност да се пригоди градина за лятото. Сигурна клиентела през целия ден с акцент върху обедно меню. Заведението се продава с оборудването или част от него, както и с дългосрочен договор за наем с държавната служба на изключително изгодни условия. Намира се на пет минути от идеален център на София. Сравнително удобно за зареждане, както и възможност за обслужване на външни клиенти, тъй като е в непосредствена близост до деловодство. Причината поради която го продавам е преместване на основния си бизнес в Пловдив и невъзможност да се грижа за някои бизнеси в София.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 15.06.2018 Печалба: 20,000 BGN