Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София KPD.BG - Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София KPD.BG - Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София KPD.BG - Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София KPD.BG - Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София KPD.BG - Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София KPD.BG - Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София KPD.BG - Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София KPD.BG - Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София KPD.BG - Съвременна производствено складова база в промишлената зона на Божурище-до София

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Явор Стайков
  • user-icon Телефон: 02 9803599
  • user-icon GSM: 0888916439
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 850,000 Публикувана на: 11.04.2019 Сектор: Бизнес Имоти Местоположение: София Тип на офертата: Бизнес активи Уеб сайт: bulrealty.net/761 Прегледи: 2685 Гласували: Оценка:

Описание

Съвременна производствена база разположена на удобно място в промишлената зона на Божурище. Удобен достъп от международен път Е80-2км Околовръстно шосе на София -6км, Северна тангента и магистрала Люлин Струма.
Базата е изградена в равен правоъгълен парцел 3600м3, на 500м от главен асфалтиран път, като обслужващата улица е покрита с чакъл. Предпирятието е функционирало от 2010г като чисто производство. Сградата е изпълнена като монолитна стоманобетонна конструкция с покривна конструкция от предварително напрегнати 2Т панели , външни стени от термопанел, подовете на работните помещения са от армиран шрайфан бетон. Производствената част е с площ 1050м2, като са обособени отделни работни зали, преградени с леки стени от термопанел. Помещенията са със светла височина 4,20м. Оформени са а хода с рампи за зареждане с материали и товарене на готова продукция и един резервен подход с врата за обслужване с бусове. В предната част на сградата е обособена офисна част със заседателна зала, шоурум и санитарни помещения на първо ниво и тристайно жилище и кабинет на второ ниво, напълно завършени и готови за живеене. В двора в отделна постройка са обособени две жилища по 60м2 за охрана и персонал. Захранването с електричество е от близък трафопост с мощност 120кВт с възможност за увеличение, градски водопровод, сондажен кладенец, септична яма за битови води 50м3. Отоплението на производствените зали е с промишлени калорифери на ток, а на административно жилищната част с климатици. Базата е подходяща за чисти производства, складова дейност, сервизна дейност, дистрибуция, търговия.

Допълнителна информация

Година на основаване: 11.04.2019