Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Спешно !!! Предлагам Разработен франчайз в сферата на куриерските услуги за продажба или бизнес партньорство!

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Спешно !!! Предлагам Разработен франчайз в сферата на куриерските услуги за продажба или бизнес партньорство! KPD.BG - Спешно !!! Предлагам Разработен франчайз в сферата на куриерските услуги за продажба или бизнес партньорство! KPD.BG - Спешно !!! Предлагам Разработен франчайз в сферата на куриерските услуги за продажба или бизнес партньорство!

Информация за контакти:

Цена: 7,000 Публикувана на: 22.12.2015 Сектор: Транспорт Местоположение: Варна Тип на офертата: Франчайз Уеб сайт: courier.bg Прегледи: 6508 Гласували: Оценка:

Описание

Разработен франчайз с Тип Топ Куриер в сферата на куриерските услуги. Включено е офис оборудване, автомобил с който се извършва транспорта и всичко нужно за бизнеса. Офиса се намира на Бул. Чаталджа 22 срещу бившото "малко" Пикадили. Предоставям и безплатно обучение за работа с необходимите програми. Всички клиенти се предават по наследство. Офисът развива дейност от 2012 година. За повече информация и огледи се свържете лично на номер 0893434387 или пишете на [email protected] Благодаря!!

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 22.12.2012 Печалба: 15,000 BGN